top of page

De drie PR ladies

achter het PR-x team

image0.jpeg
SandraZW.png
Sandra Plasschaert – Press and PR Founder Cats Communication

To achieve great things, two things are necessary : a plan and not quite enough time - Leonard Bernstein

Sandra is de drijvende kracht achter Cats Communication, het PR bureau voor intelligente, creatieve en doeltreffende pers- en mediacampagnes. Al vroeg besmet met het PR virus en nog steeds geen vaccin dat hier tegenop gewassen is! Ze houdt van persrelaties, creatieve campagnes en planning. Belangrijkste sectoren : cultuur, events, beurzen, lifestyle en social causes. Een greep uit de klantenportefeuille : Design Museum Gent, STAM Gent, Stichting tegen Kanker, Kunstwerkt, Lichtfestival Gent, Flanders Horse Expo

IMG_7150.JPG
Ann Ramaekers - PR passionate at oSérieux! & foodie at @seriouslyfood

Move forward with passion

Ann lanceerde meer dan 20 jaar geleden oSérieux! PR & Events. Samen met haar team zoekt ze voortdurend naar evenwicht in het fast-moving PR-wereldje. De insteek: keep it simple – right targeting – surprise with extra body.

oSérieux! werkt voor startups (Mawri Foods & More, CbyCharlie,...), Belgische KMO's (Marie Méro, Franklin Ijs,...) en bekende internationale marktleiders (Philips, Bose, Samsonite,...).

Ann houdt van die mix, van de uitdaging om klein en groot met inspirerende verhalen en de juiste communicatietools bij de gepaste doelgroep in de kijker te zetten.

AnjaZW.png
Anja D’Hondt – PR Strategist Flower & Feet

Sunny side up

Anja D’Hondt is als PR Strategist met Flower & Feet actief in internationale entertainment en verticale technologiemarkten. Ze leidde gedurende 16 jaar het pan-Europese B2B agentschap duomedia met klanten in grafische en verpakkingssectoren waaronder Kodak, Bekaert, HP en Ricoh. Innovatie en creativiteit vormen de drijfveer voor inspirerende allianties met partners en klanten. Flower & Feet wil een boeiende community opbouwen door mensen te connecteren en elkaar te versterken.

bottom of page